Kruidenkaas

Porties1 Portie
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

500 g Magere kwark
10 g Verse peterselie
10 g Verse bieslook
1 theelepel Dille
1 theelepel Oregano
1 teentje Knoflook

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Schep de kwark met een snufje zout in een theedoek en draai de theedoek strak dicht. Leg de theedoek in een zeef of vergiet boven een kom. Laat dit een nacht uitlekken.

2

Roer de volgende dag de kwark los in een kommetje. Pers vervolgens het teentje knoflook en snijd de kruiden fijn en voeg deze toe. Je kunt naar smaak ook andere kruiden toevoegen!

3

Bewaar de kruidenkaas gekoeld, dan blijft het zo een week goed.

4

Lekker ite!

Genoten van dit recept? :)

Advertentie

Andere lekkere recepten:

Pizza tonno specialeEen pizza kun je op veel verschillende manieren beleggen maar de basis is altijd hetzelfde, namelijk pizzadeeg en tomatensaus. Daarom hebben wij dit basisrecept voor pizzadeeg en tomatensaus, als je dit recept volgt kun je 4 pizza's van een diameter van 30cm beleggen.
Hete kip met rijstDit heerlijke recept voor hete kip met rijst staat binnen 15 minuten op tafel. Je hebt er erg weinig werk van en er gaan niet veel kruiden in, dat maakt het recept erg gemakkelijk om te bereiden. Toch is de romige hete kip saus heerlijk. Wij eten dit gerecht altijd met zilvervliesrijst, omdat in zilvervliesrijst meer vitaminen en vooral meer mineralen bevat waardoor deze rijst veel gezonder is. De saus wordt gemaakt op basis van boter en hot ketchup waardoor deze saus heerlijk romig wordt, dat is de reden dat dit ons favoriete recept voor hete kip met rijst is!