Afdrukopties:

Kruidenkaas

Porties1 Portie

 500 g Magere kwark
 10 g Verse peterselie
 10 g Verse bieslook
 1 theelepel Dille
 1 theelepel Oregano
 1 teentje Knoflook
1

Schep de kwark met een snufje zout in een theedoek en draai de theedoek strak dicht. Leg de theedoek in een zeef of vergiet boven een kom. Laat dit een nacht uitlekken.

2

Roer de volgende dag de kwark los in een kommetje. Pers vervolgens het teentje knoflook en snijd de kruiden fijn en voeg deze toe. Je kunt naar smaak ook andere kruiden toevoegen!

3

Bewaar de kruidenkaas gekoeld, dan blijft het zo een week goed.

4

Lekker ite!

Voedingswaarden

Voedingswaardes per portie
Calorieën 50
% ADH per portie*
Vet 1g2%
Natrium 1mg1%
Koolhydraten 4g2%

Suiker 4g
Eiwit 10g20%

* Percentage van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is gebaseerd op een dieet van 2.000 kcal per dag.