Lente quiche

Porties4 PortiesVoorbereiding30 MinutenKooktijd45 MinutenTotale tijd1 uur 15 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd1 uur 15 Minuten

Ingrediënten

1 Deeg voor hartige taart
3 Puntpaprika's
6 Salade uien
15 g Verse platte peterselie
25 g Verse bieslook
125 g Salami
4 Middelgrote eieren
50 ml Melk
100 g Geraspte parrano

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Vet de quiche vorm in en rol het deeg uit tot een rond plakkaat.

3

Bekleed vervolgens de vorm met het deeg.

4

Snijd het vruchtvlees van de paprika en salami in flinterdunne reepjes en de salade ui in ringetjes.

5

Knip de bieslook en peterselie fijn met een kruidenschaar.

6

Meng de paprika, salade ui, salami, peterselie, bieslook en kaas en schep dit in de vorm.

7

Klop de eieren los met de melk en kruid dit met peper naar smaak.

8

Giet het eimengsel erover heen en zet de quiche in de oven.

9

Bak de quiche gedurende 45 minuten in de oven, laat hem daarna nog 10 minuten staan voordat je hem aansnijdt.

10

Lekker ite!

Lente quiche

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie