Lente quiche

Porties4 PortiesVoorbereiding30 MinutenKooktijd45 MinutenTotale tijd1 uur 15 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd1 uur 15 Minuten

Ingrediënten

1 Deeg voor hartige taart
3 Puntpaprika's
6 Salade uien
15 g Verse platte peterselie
25 g Verse bieslook
125 g Salami
4 Middelgrote eieren
50 ml Melk
100 g Geraspte parrano
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Vet de quiche vorm in en rol het deeg uit tot een rond plakkaat.

3

Bekleed vervolgens de vorm met het deeg.

4

Snijd het vruchtvlees van de paprika en salami in flinterdunne reepjes en de salade ui in ringetjes.

5

Knip de bieslook en peterselie fijn met een kruidenschaar.

6

Meng de paprika, salade ui, salami, peterselie, bieslook en kaas en schep dit in de vorm.

7

Klop de eieren los met de melk en kruid dit met peper naar smaak.

8

Giet het eimengsel erover heen en zet de quiche in de oven.

9

Bak de quiche gedurende 45 minuten in de oven, laat hem daarna nog 10 minuten staan voordat je hem aansnijdt.

10

Lekker ite!

Lente quiche

Genoten van dit recept? :)