Lente quiche

Porties4 PortiesVoorbereiding30 MinutenKooktijd45 MinutenTotale tijd1 uur 15 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd1 uur 15 Minuten

Ingrediënten

1 Deeg voor hartige taart
3 Puntpaprika's
6 Salade uien
15 g Verse platte peterselie
25 g Verse bieslook
125 g Salami
4 Middelgrote eieren
50 ml Melk
100 g Geraspte parrano
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Vet de quiche vorm in en rol het deeg uit tot een rond plakkaat.

3

Bekleed vervolgens de vorm met het deeg.

4

Snijd het vruchtvlees van de paprika en salami in flinterdunne reepjes en de salade ui in ringetjes.

5

Knip de bieslook en peterselie fijn met een kruidenschaar.

6

Meng de paprika, salade ui, salami, peterselie, bieslook en kaas en schep dit in de vorm.

7

Klop de eieren los met de melk en kruid dit met peper naar smaak.

8

Giet het eimengsel erover heen en zet de quiche in de oven.

9

Bak de quiche gedurende 45 minuten in de oven, laat hem daarna nog 10 minuten staan voordat je hem aansnijdt.

10

Lekker ite!

Lente quiche

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Gevulde Bavette Rollade low and slow gerookt in de Kamado BBQOeeeh Bavette Rollade op de low and slow methode, onze favoriet! Het is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Dit recept is ontzettend geliefd bij iedereen voor wie we het hebben gemaakt. De bavette heeft ontzettend veel smaak en door hem te vlinderen en vervolgens gevuld op te rollen krijg je een heerlijke maaltijd. Ik denk dat dit een van mijn best gelukte stukken vlees van de kamado barbecue is!