Print Options:

Lente quiche

Porties4 PortiesVoorbereiding30 MinutenKooktijd45 MinutenTotale tijd1 uur 15 Minuten

Lente quiche

 1 Deeg voor hartige taart
 3 Puntpaprika's
 6 Salade uien
 15 g Verse platte peterselie
 25 g Verse bieslook
 125 g Salami
 4 Middelgrote eieren
 50 ml Melk
 100 g Geraspte parrano
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Vet de quiche vorm in en rol het deeg uit tot een rond plakkaat.

3

Bekleed vervolgens de vorm met het deeg.

4

Snijd het vruchtvlees van de paprika en salami in flinterdunne reepjes en de salade ui in ringetjes.

5

Knip de bieslook en peterselie fijn met een kruidenschaar.

6

Meng de paprika, salade ui, salami, peterselie, bieslook en kaas en schep dit in de vorm.

7

Klop de eieren los met de melk en kruid dit met peper naar smaak.

8

Giet het eimengsel erover heen en zet de quiche in de oven.

9

Bak de quiche gedurende 45 minuten in de oven, laat hem daarna nog 10 minuten staan voordat je hem aansnijdt.

10

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 4