Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Snijd alle groente in blokjes, pers de knoflook, snijd de abrikoos in kleine stukjes en kook water voor de couscous. Wel de rozijnen enkele minuten in lauwwarm water.
Fruit de knoflook kort in de pan en bak het gehakt mee. Kruid het gehakt met 2 theelepels ras el hanout, de paprikapoeder, de kurkuma, peper, zout en komijnpoeder.
Voeg wanneer het gehakt rul is alle groente toe en bak dit een minuut mee.
Doe 200 ml water bij de groente en gehakt en doe de deksel op de pan. Laat dit in 15 minuten stomen.
Los ondertussen de bouillon op in water en doe de couscous hierbij, laat dit met een theedoek erover 5 minuten staan.
Wanneer de groente gaar is, voeg je de laatste theelepel ras el hanout en sambal toe. Laat dit nog 2 minuten koken.
Roer vervolgens de couscous, rozijnen en abrikozen erdoorheen.
Lekker ite!