Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de paprika in stukjes.
Fruit de ui aan in een pan tot deze glazig is.
Voeg vervolgens de knoflook en het gehakt toe en bak dit rul. Kruid het gehakt met peper en zout.
Wanneer het gehakt rul is, voeg je de paprika en de kruiden toe.
Snijd ondertussen de kapjes van de broodjes af en hol deze uit. Bewaar de kapjes.
Voeg na ongeveer vijf minuten de tomatenblokjes en de mais toe. Laat dit vervolgens nog een vijf minuten koken.
Vul de broodjes dan met het gehaktmengsel en bestrooi met een beetje kaas.
Bak de broodjes inclusief de kapjes gedurende 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Garneer de broodjes met een beetje zure room.
Lekker ite!
Tip! Wanneer je gehaktmengsel overhoudt kun je deze gebruiken als vulling voor een wrap, dan heb je ook direct het avondeten klaar.