Mexicaanse lasagne

Porties4 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd30 MinutenTotale tijd50 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd50 Minuten

Ingrediënten

400 g Tomatenblokjes
200 g Kidneybonen
200 g Maïs
125 g Sour cream
100 g Geraspte kaas
2 Rode paprika
2 Rode ui
Lasagnebladen
2 theelepel Paprikapoeder
1 teentje Knoflook
1 Rode peper
1 theelepel Komijn (gemalen)

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snipper de ui en knoflook, snijd de rode peper fijn en snijd de paprika in blokjes.

3

Fruit de knoflook en ui.

4

Voeg na 3 minuten de paprika en rode peper toe, bak dit 3 minuten mee.

5

Vervolgens voeg je de kidneybonen, maïs, tomatenblokjes, paprikapoeder en komijn toe.

6

Roer alles goed door elkaar en kook gedurende 10 minuten op laag vuur.

7

Schep vervolgens saus in de ovenschaal en bedek de bodem, leg hier vervolgens een laag lasagnebladen op.

8

Herhaal dit totdat de saus op is, eindig met een laag saus.

9

Strooi tot slot de kaas over de lasagne.

10

Bak de lasagne gedurende 30 minuten in de oven.

11

Serveer met een lepel sour cream, lekker ite!

Mexicaanse lasagne

Genoten van dit recept? :)

Advertentie