Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!
Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snipper de ui en knoflook, snijd de rode peper fijn en snijd de paprika in blokjes.
Fruit de knoflook en ui.
Voeg na 3 minuten de paprika en rode peper toe, bak dit 3 minuten mee.
Vervolgens voeg je de kidneybonen, maïs, tomatenblokjes, paprikapoeder en komijn toe.
Roer alles goed door elkaar en kook gedurende 10 minuten op laag vuur.
Schep vervolgens saus in de ovenschaal en bedek de bodem, leg hier vervolgens een laag lasagnebladen op.
Herhaal dit totdat de saus op is, eindig met een laag saus.
Strooi tot slot de kaas over de lasagne.
Bak de lasagne gedurende 30 minuten in de oven.
Serveer met een lepel sour cream, lekker ite!