Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Zo maak je het
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Start met het maken van het rode sausje. Giet de gezeefde tomaten in een schaal en voeg hier alle kruiden, de citroensap en het geperste teentje knoflook aan toe. Roer het sausje goed door!
3
Begin met het snijden van de ui en de twee teentjes knoflook. Fruit dit vervolgens in een pan kort aan. Bak de tomatenpuree ook kort mee.
4
Voeg dan het rundergehakt toe en bak dit rul.
5
Wanneer het gehakt gaar is voeg je de maïs en de kruiden voor de taco vulling toe.
6
Bak de taco's volgens de instructie op de verpakking. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en snijd de sla fijn.
7
Vul de taco's met het gehaktmengsel, tomaat, geraspte kaas en sla. Maak het af met het rode sausje. Lekker ite!
Genoten van dit recept? :)
Advertentie
Andere lekkere recepten:
Kamado BBQ – Côte de boeuf low and slowAfgelopen week heb ik een mooie kamado BBQ voor mijn verjaardag gekregen. Deze heb ik gisteren direct even geprobeerd met een heerlijk stukje côte de boeuf. Op een lage temperatuur met hickory houtsnippers is het stuk vlees langzaam gegaard en heeft deze een heerlijke rooksmaak gekregen. Mexicaanse taco’sMexicaanse plaattaart