Mexicaanse tortilla’s

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

400 g Kidneybonen
300 g Tofu
8 Gordita's
3 Tomaten
2 teentjes Knoflook
2 Rode paprika
2 Avocado
2 eetlepel(s) Tomatenpuree
1 Rode ui
1 theelepel Komijn (gemalen)
1 Limoen
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de ui en knoflook fijn en snijd de paprika en tomaat in blokjes.

2

Verhit olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook.

3

Verbrokkel de tofu boven de pan en voeg de tomatenpuree en komijn toe. Bak dit kort mee.

4

Voeg vervolgens de paprika, tomaat en kidneybonen toe. Bak dit gedurende 5 minuten.

5

Verwarm de gordita's volgens de instructies op de verpakking.

6

Snijd ondertussen de avocado's in plakjes en de limoen in partjes.

7

Verdeel het tofu mengsel, de limoen en de avocado over de gordita's.

8

Lekker ite!

Mexicaanse burrito's

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Spaanse tortilla de patatas met chorizo en tomaatNadat ik een nieuwe Spaanse kennis op heb gedaan bij mij op kantoor heb ik moeten vragen naar zijn favoriete Spaanse recept. Hij gaf aan dat Tortilla de patatas dit het recept is dat hij het liefste eet en dat je dit zowel voor lunch als voor avondeten kunt maken. Dit is de manier waarop hij het altijd maakt :)