Lekker ite logo

Shop

Mexicaanse tortilla’s

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

400 g Kidneybonen
300 g Tofu
8 Gordita's
3 Tomaten
2 teentjes Knoflook
2 Rode paprika
2 Avocado
2 eetlepel(s) Tomatenpuree
1 Rode ui
1 theelepel Komijn (gemalen)
1 Limoen
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de ui en knoflook fijn en snijd de paprika en tomaat in blokjes.

2

Verhit olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook.

3

Verbrokkel de tofu boven de pan en voeg de tomatenpuree en komijn toe. Bak dit kort mee.

4

Voeg vervolgens de paprika, tomaat en kidneybonen toe. Bak dit gedurende 5 minuten.

5

Verwarm de gordita's volgens de instructies op de verpakking.

6

Snijd ondertussen de avocado's in plakjes en de limoen in partjes.

7

Verdeel het tofu mengsel, de limoen en de avocado over de gordita's.

8

Lekker ite!

Mexicaanse burrito's

Genoten van dit recept? :)