Mexicaanse wraps

Porties3 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

500 g Gezeefde tomaten
300 g Rundergehakt
160 g Kidneybonen
150 g Maïs
100 g Geraspte kaas
6 Meergranen wraps
2 Rode ui
2 teentjes Knoflook
2 Bosui
1 Rode paprika
3 theelepel Paprikapoeder
2 theelepel Komijn (gemalen)
2 theelepel Cayennepeper
1 theelepel Tijm
1 theelepel Bieslook
1 theelepel Uienpoeder
1 theelepel Kerrie
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in.

2

Snijd vervolgens de paprika, ui en bosui. Pers de teentjes knoflook.

3

Daarna fruit je de ui en knoflook.

4

Voeg dan het gehakt toe en kruid dit met 2 theelepels paprikapoeder, komijn en de tijm. Bak vervolgens het gehakt tot het rul is.

5

Meng ondertussen de gezeefde tomaten met de kerrie, uienpoeder, cayennepeper, bieslook en de laatste theelepel paprikapoeder.

6

Vervolgens voeg je de paprika, bosui, maïs en de kidneybonen toe aan het gehaktmengsel en bak dit gedurende 3 minuten mee. Voeg daarna de helft van de gezeefde tomaten toe en laat dit even kort koken.

7

Vul de wraps met het gehaktmengsel en leg deze opgerold in een ovenschaal.

8

Giet dan de overige gezeefde tomaten over de wraps en bestrooi deze met de geraspte kaas.

9

Zet de wraps voor tien minuten in de oven. Lekker ite!

Mexicaanse wrap

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Gevulde Bavette Rollade low and slow gerookt in de Kamado BBQOeeeh Bavette Rollade op de low and slow methode, onze favoriet! Het is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Dit recept is ontzettend geliefd bij iedereen voor wie we het hebben gemaakt. De bavette heeft ontzettend veel smaak en door hem te vlinderen en vervolgens gevuld op te rollen krijg je een heerlijke maaltijd. Ik denk dat dit een van mijn best gelukte stukken vlees van de kamado barbecue is!