Mexicaanse wraps

Porties3 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

500 g Gezeefde tomaten
300 g Rundergehakt
160 g Kidneybonen
150 g Maïs
100 g Geraspte kaas
6 Meergranen wraps
2 Rode ui
2 teentjes Knoflook
2 Bosui
1 Rode paprika
3 theelepel Paprikapoeder
2 theelepel Komijn (gemalen)
2 theelepel Cayennepeper
1 theelepel Tijm
1 theelepel Bieslook
1 theelepel Uienpoeder
1 theelepel Kerrie

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in.

2

Snijd vervolgens de paprika, ui en bosui. Pers de teentjes knoflook.

3

Daarna fruit je de ui en knoflook.

4

Voeg dan het gehakt toe en kruid dit met 2 theelepels paprikapoeder, komijn en de tijm. Bak vervolgens het gehakt tot het rul is.

5

Meng ondertussen de gezeefde tomaten met de kerrie, uienpoeder, cayennepeper, bieslook en de laatste theelepel paprikapoeder.

6

Vervolgens voeg je de paprika, bosui, maïs en de kidneybonen toe aan het gehaktmengsel en bak dit gedurende 3 minuten mee. Voeg daarna de helft van de gezeefde tomaten toe en laat dit even kort koken.

7

Vul de wraps met het gehaktmengsel en leg deze opgerold in een ovenschaal.

8

Giet dan de overige gezeefde tomaten over de wraps en bestrooi deze met de geraspte kaas.

9

Zet de wraps voor tien minuten in de oven. Lekker ite!

Mexicaanse wrap

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie