Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in.
Snijd vervolgens de paprika, ui en bosui. Pers de teentjes knoflook.
Daarna fruit je de ui en knoflook.
Voeg dan het gehakt toe en kruid dit met 2 theelepels paprikapoeder, komijn en de tijm. Bak vervolgens het gehakt tot het rul is.
Meng ondertussen de gezeefde tomaten met de kerrie, uienpoeder, cayennepeper, bieslook en de laatste theelepel paprikapoeder.
Vervolgens voeg je de paprika, bosui, maïs en de kidneybonen toe aan het gehaktmengsel en bak dit gedurende 3 minuten mee. Voeg daarna de helft van de gezeefde tomaten toe en laat dit even kort koken.
Vul de wraps met het gehaktmengsel en leg deze opgerold in een ovenschaal.
Giet dan de overige gezeefde tomaten over de wraps en bestrooi deze met de geraspte kaas.
Zet de wraps voor tien minuten in de oven. Lekker ite!