Afdrukopties:

Mexicaanse wraps

Porties3 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd30 Minuten

Mexicaanse wrap

 500 g Gezeefde tomaten
 300 g Rundergehakt
 160 g Kidneybonen
 150 g Maïs
 100 g Geraspte kaas
 6 Meergranen wraps
 2 Rode ui
 2 teentjes Knoflook
 2 Bosui
 1 Rode paprika
 3 theelepel Paprikapoeder
 2 theelepel Komijn (gemalen)
 2 theelepel Cayennepeper
 1 theelepel Tijm
 1 theelepel Bieslook
 1 theelepel Uienpoeder
 1 theelepel Kerrie
1

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in.

2

Snijd vervolgens de paprika, ui en bosui. Pers de teentjes knoflook.

3

Daarna fruit je de ui en knoflook.

4

Voeg dan het gehakt toe en kruid dit met 2 theelepels paprikapoeder, komijn en de tijm. Bak vervolgens het gehakt tot het rul is.

5

Meng ondertussen de gezeefde tomaten met de kerrie, uienpoeder, cayennepeper, bieslook en de laatste theelepel paprikapoeder.

6

Vervolgens voeg je de paprika, bosui, maïs en de kidneybonen toe aan het gehaktmengsel en bak dit gedurende 3 minuten mee. Voeg daarna de helft van de gezeefde tomaten toe en laat dit even kort koken.

7

Vul de wraps met het gehaktmengsel en leg deze opgerold in een ovenschaal.

8

Giet dan de overige gezeefde tomaten over de wraps en bestrooi deze met de geraspte kaas.

9

Zet de wraps voor tien minuten in de oven. Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 3