Mini worstenbroodjes

Porties1 PortieVoorbereiding10 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating

Ingrediënten

400 g Party knacks
450 g Bladerdeeg (diepvries)
1 Ei

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje.

Keukenmessen

In dit artikel over keukenmessen geef ik je informatie over de verschillende soorten keukenmessen en de toepassing ervan. Daarnaast geef ik je advies over het aanschaffen van een mes uit elke categorie.

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Haal de mini knakworstjes uit het blik en laat ze uitlekken.

3

Snijd de plakken bladerdeeg doormidden en snijd vervolgens de helften diagonaal door midden.

4

Leg een knakworstje op het brede deel van het bladerdeeg en rol deze op richting het smalle deel. Het worstje is nu omwikkeld met het bladerdeeg.

5

Herhaal dit tot alle knacks op zijn.

6

Klop vervolgens het ei in een glas en smeer hiermee alle worstenbroodjes in.

7

Zet de worstenbroodjes gedurende 10 minuten in de oven en lekker ite!

8

Tip! De worstenbroodjes zijn lekker geserveerd met mosterd of aioli.

mini worstenbroodje

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie

Laat je reactie achter