Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Maal de bastognekoeken in een keukenmachine.
Smelt vervolgens de boter in een pannetje en zorg ervoor dat het niet kookt. Zodra de boter gesmolten is voeg je de koekkruimels toe. Roer dit goed door tot het een stevig mengsel is.
Bekleed vervolgens een springvorm met bakpapier en schep hier het koekmengsel in. Verdeel dit gelijkmatig over de bodem en druk aan met de bolle kant van een lepel.
Zet de bodem vervolgens minstens 30 min in de koelkast om af te koelen.
Ondertussen kun je de vulling voor de taart maken. Klop in een kom de slagroom met twee eetlepels van de suiker stijf. Wanneer de slagroom niet stijf is, zal je taart niet goed opstijven.
Mix in de andere kom de MonChou, suiker en vanillesuiker tot een romig mengsel. Voeg hier vervolgens de slagroom aan toe en mix dit gedurende twee minuten door elkaar.
Daarna schep je de vulling op de afgekoelde bodem, zet de taart vervolgens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Wanneer je de taart serveert schep je de vlaaivulling op de taart en verdeel je deze gelijkmatig.
Lekker ite!