Lekker ite logo

Shop

Mosterd dille dip

Porties1 PortieTotale tijd2 Minuten
Rating
Rating
Porties1 PortieTotale tijd2 Minuten

Ingrediënten

5 eetlepel(s) Mosterd
5 eetlepel(s) Grove honing
1 theelepel Dille
½ theelepel Zout
½ theelepel Peper
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Vroeger kochten we altijd potjes met mosterd dille dip voor bij de kaas, heerlijk om de kaas in te dippen. Tot het potje een keer op was en we het toch graag bij de kaas wilden hebben. Ik ben zelf gaan proberen om een mosterd dille dip te maken en heb deze in de loop der jaren steeds verbeterd. Probeer het en oordeel zelf! :)

Zo maak je het

1

Mix alle ingrediënten tot een sausje en klaar is je dip :)

Heerlijk om kaas in te dippen of als dressing over een salade

Mosterd dille dip

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Gevulde Bavette Rollade low and slow gerookt in de Kamado BBQOeeeh Bavette Rollade op de low and slow methode, onze favoriet! Het is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Dit recept is ontzettend geliefd bij iedereen voor wie we het hebben gemaakt. De bavette heeft ontzettend veel smaak en door hem te vlinderen en vervolgens gevuld op te rollen krijg je een heerlijke maaltijd. Ik denk dat dit een van mijn best gelukte stukken vlees van de kamado barbecue is!