Naanbrood met pesto

Porties3 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd10 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd10 Minuten

Ingrediënten

20 g Geraspte kaas
8 theelepel Pesto
4 eetlepel(s) Gezeefde tomaten
2 Naanbrood
1 Tomaat
1 Ui
1 theelepel Basilicum
Snufje knoflookpoeder
Snufje peper en zout

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de tomaat in plakjes en de ui in ringen.

3

Smeer vervolgens het naanbrood in met de gezeefde tomaten.

4

Verdeel vervolgens de uienringen en plakjes tomaat over het naanbrood.

5

Schep vervolgens met een theelepel wat pesto verdeeld over het brood.

6

Breng op smaak met de basilicum, knoflookpoeder en wat peper en zout.

7

Tot slot strooi je de gerapte kaas over het brood.

8

Bak het brood in 5 minuten af. Lekker ite!

Naanbrood met pesto

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie