Afdrukopties:

Naanbrood met pesto

Porties3 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd10 Minuten

Naanbrood met pesto

 20 g Geraspte kaas
 8 theelepel Pesto
 4 eetlepel(s) Gezeefde tomaten
 2 Naanbrood
 1 Tomaat
 1 Ui
 1 theelepel Basilicum
 Snufje knoflookpoeder
 Snufje peper en zout
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de tomaat in plakjes en de ui in ringen.

3

Smeer vervolgens het naanbrood in met de gezeefde tomaten.

4

Verdeel vervolgens de uienringen en plakjes tomaat over het naanbrood.

5

Schep vervolgens met een theelepel wat pesto verdeeld over het brood.

6

Breng op smaak met de basilicum, knoflookpoeder en wat peper en zout.

7

Tot slot strooi je de gerapte kaas over het brood.

8

Bak het brood in 5 minuten af. Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0