Naanbrood pizza met salami

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

100 g Cherrytomaten
30 g Parmezaanse kaas
20 Groene olijven
6 plakjes Salami
6 eetlepel(s) Gezeefde tomaten
2 Naanbroden
2 theelepel Italiaanse kruiden
1 Rode ui
1 theelepel Knoflookpoeder

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de rode ui in halve ringen, de olijven in plakjes en de tomaten in kwartjes.

3

Besmeer vervolgens het naanbrood met de gezeefde tomaten en bestrooi deze met de knoflookpoeder en Italiaanse kruiden.

4

Beleg de naanbroden vervolgens met de salami, ui, olijven en tomaten.

5

Bestrooi tot slot met de Parmezaanse kaas.

6

Bak de pizza gedurende 6 minuten in de oven.

7

Lekker ite!

Naanbrood met salami, olijven en ui

Genoten van dit recept? :)

Advertentie