Naanbrood pizza met salami

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

100 g Cherrytomaten
30 g Parmezaanse kaas
20 Groene olijven
6 plakjes Salami
6 eetlepel(s) Gezeefde tomaten
2 Naanbroden
2 theelepel Italiaanse kruiden
1 Rode ui
1 theelepel Knoflookpoeder
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de rode ui in halve ringen, de olijven in plakjes en de tomaten in kwartjes.

3

Besmeer vervolgens het naanbrood met de gezeefde tomaten en bestrooi deze met de knoflookpoeder en Italiaanse kruiden.

4

Beleg de naanbroden vervolgens met de salami, ui, olijven en tomaten.

5

Bestrooi tot slot met de Parmezaanse kaas.

6

Bak de pizza gedurende 6 minuten in de oven.

7

Lekker ite!

Naanbrood met salami, olijven en ui

Genoten van dit recept? :)