Afdrukopties:

Naanbrood pizza met salami

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten

Naanbrood met salami, olijven en ui

 100 g Cherrytomaten
 30 g Parmezaanse kaas
 20 Groene olijven
 6 plakjes Salami
 6 eetlepel(s) Gezeefde tomaten
 2 Naanbroden
 2 theelepel Italiaanse kruiden
 1 Rode ui
 1 theelepel Knoflookpoeder
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de rode ui in halve ringen, de olijven in plakjes en de tomaten in kwartjes.

3

Besmeer vervolgens het naanbrood met de gezeefde tomaten en bestrooi deze met de knoflookpoeder en Italiaanse kruiden.

4

Beleg de naanbroden vervolgens met de salami, ui, olijven en tomaten.

5

Bestrooi tot slot met de Parmezaanse kaas.

6

Bak de pizza gedurende 6 minuten in de oven.

7

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0