Nasi goreng

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd25 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd25 Minuten

Ingrediënten

200 g Rijst
3 eetlepel(s) Ketjap manis
2 Kipfilet
2 teentjes Knoflook
2 Eieren
1 theelepel Garnalenpasta (trassie)
1 Rode peper
1 Ui (grote)
½ Komkommer
Gebakken uitjes
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Kook de rijst een dag van tevoren, dan is de nasi het lekkerste.

2

Snipper de ui en knoflook, snijd de peper zo fijn mogelijk en snijd ook de kipfilet in kleine blokjes.

3

Fruit de knoflook, ui en rode peper.

4

Dan voeg je de kipfilet toe samen met een eetlepel ketjap. Bak tot de kipfilet gaar is.

5

Vervolgens voeg je de rijst samen met 2 eetlepels ketjap en 1 theelepel garnalenpasta toe.

6

Bak het geheel, totdat de ketjap karameliseert.

7

Serveer de nasi met een gebakken ei, komkommer en gebakken uitjes Lekker ite!

8

Groentetip: Voeg paprika en bosui toe voor wat extra groente.

Nasi goreng

Genoten van dit recept? :)