Nasi goreng

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd25 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd25 Minuten

Ingrediënten

200 g Rijst
3 eetlepel(s) Ketjap manis
2 Kipfilet
2 teentjes Knoflook
2 Eieren
1 theelepel Garnalenpasta (trassie)
1 Rode peper
1 Ui (grote)
½ Komkommer
Gebakken uitjes

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Kook de rijst een dag van tevoren, dan is de nasi het lekkerste.

2

Snipper de ui en knoflook, snijd de peper zo fijn mogelijk en snijd ook de kipfilet in kleine blokjes.

3

Fruit de knoflook, ui en rode peper.

4

Dan voeg je de kipfilet toe samen met een eetlepel ketjap. Bak tot de kipfilet gaar is.

5

Vervolgens voeg je de rijst samen met 2 eetlepels ketjap en 1 theelepel garnalenpasta toe.

6

Bak het geheel, totdat de ketjap karameliseert.

7

Serveer de nasi met een gebakken ei, komkommer en gebakken uitjes Lekker ite!

8

Groentetip: Voeg paprika en bosui toe voor wat extra groente.

Nasi goreng

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie