Print Options:

Nasi goreng

Porties4 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd25 Minuten

Nasi goreng

 200 g Rijst
 3 eetlepel(s) Ketjap manis
 2 Kipfilet
 2 teentjes Knoflook
 2 Eieren
 1 theelepel Garnalenpasta (trassie)
 1 Rode peper
 1 Ui (grote)
 ½ Komkommer
 Gebakken uitjes
1

Kook de rijst een dag van tevoren, dan is de nasi het lekkerste.

2

Snipper de ui en knoflook, snijd de peper zo fijn mogelijk en snijd ook de kipfilet in kleine blokjes.

3

Fruit de knoflook, ui en rode peper.

4

Dan voeg je de kipfilet toe samen met een eetlepel ketjap. Bak tot de kipfilet gaar is.

5

Vervolgens voeg je de rijst samen met 2 eetlepels ketjap en 1 theelepel garnalenpasta toe.

6

Bak het geheel, totdat de ketjap karameliseert.

7

Serveer de nasi met een gebakken ei, komkommer en gebakken uitjes Lekker ite!

8

Groentetip: Voeg paprika en bosui toe voor wat extra groente.

Voedingswaarden

Portie 4