Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Roer de sojasaus, hoisinsaus, sesamolie en maizena door elkaar in een schaal.
Snijd vervolgens de biefstuk in dunne reepjes en meng deze door de marinade. Laat dit even staan.
Snijd ondertussen de wortels in plakjes en kook deze samen met de bimi gedurende 5 minuten.
Bereid dan de noedels volgens de instructies op de verpakking.
Verhit een hapjespan met olie op hoog vuur, fruit hierin de geperste knoflook en de fijngesneden gember.
Haal vervolgens de biefreepjes uit de marinade en bak deze samen met de knoflook en gember. Laat de overige marinade nog even in de schaal zitten.
Bak daarna de wortel en bimi gedurende twee minuten mee.
Zet dan het vuur lager en voeg de noedels en de marinade van de biefstuk toe. Proef en voeg eventueel wat zwarte peper of sojasaus naar smaak toe.
Serveer met fijngehakte rode peper.
Lekker ite!