Noedels met bief en bimi

Porties3 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd25 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

300 g Bimi
250 g Rijstnoedels
200 g Biefstuk
5 eetlepel(s) Hoisinsaus
4 eetlepel(s) Sojasaus
4 cm Gember
3 Wortels (1 winterpeen)
3 teentjes Knoflook
1 eetlepel(s) Sesamolie
1 theelepel Maizena
1 Rode peper
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Roer de sojasaus, hoisinsaus, sesamolie en maizena door elkaar in een schaal.

2

Snijd vervolgens de biefstuk in dunne reepjes en meng deze door de marinade. Laat dit even staan.

3

Snijd ondertussen de wortels in plakjes en kook deze samen met de bimi gedurende 5 minuten.

4

Bereid dan de noedels volgens de instructies op de verpakking.

5

Verhit een hapjespan met olie op hoog vuur, fruit hierin de geperste knoflook en de fijngesneden gember.

6

Haal vervolgens de biefreepjes uit de marinade en bak deze samen met de knoflook en gember. Laat de overige marinade nog even in de schaal zitten.

7

Bak daarna de wortel en bimi gedurende twee minuten mee.

8

Zet dan het vuur lager en voeg de noedels en de marinade van de biefstuk toe. Proef en voeg eventueel wat zwarte peper of sojasaus naar smaak toe.

9

Serveer met fijngehakte rode peper.

10

Lekker ite!

Noedels met bief en bimi

Genoten van dit recept? :)