Lekker ite logo

Shop

Noedels met bief en bimi

Porties3 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd25 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

300 g Bimi
250 g Rijstnoedels
200 g Biefstuk
5 eetlepel(s) Hoisinsaus
4 eetlepel(s) Sojasaus
4 cm Gember
3 Wortels (1 winterpeen)
3 teentjes Knoflook
1 eetlepel(s) Sesamolie
1 theelepel Maizena
1 Rode peper
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Roer de sojasaus, hoisinsaus, sesamolie en maizena door elkaar in een schaal.

2

Snijd vervolgens de biefstuk in dunne reepjes en meng deze door de marinade. Laat dit even staan.

3

Snijd ondertussen de wortels in plakjes en kook deze samen met de bimi gedurende 5 minuten.

4

Bereid dan de noedels volgens de instructies op de verpakking.

5

Verhit een hapjespan met olie op hoog vuur, fruit hierin de geperste knoflook en de fijngesneden gember.

6

Haal vervolgens de biefreepjes uit de marinade en bak deze samen met de knoflook en gember. Laat de overige marinade nog even in de schaal zitten.

7

Bak daarna de wortel en bimi gedurende twee minuten mee.

8

Zet dan het vuur lager en voeg de noedels en de marinade van de biefstuk toe. Proef en voeg eventueel wat zwarte peper of sojasaus naar smaak toe.

9

Serveer met fijngehakte rode peper.

10

Lekker ite!

Noedels met bief en bimi

Genoten van dit recept? :)