Noedels met bief en bimi

Porties3 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd25 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating

Ingrediënten

300 g Bimi
250 g Rijstnoedels
200 g Biefstuk
5 eetlepel(s) Hoisinsaus
4 eetlepel(s) Sojasaus
4 cm Gember
3 Wortels (1 winterpeen)
3 teentjes Knoflook
1 eetlepel(s) Sesamolie
1 theelepel Maizena
1 Rode peper

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje.

Keukenmessen

In dit artikel over keukenmessen geef ik je informatie over de verschillende soorten keukenmessen en de toepassing ervan. Daarnaast geef ik je advies over het aanschaffen van een mes uit elke categorie.

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Roer de sojasaus, hoisinsaus, sesamolie en maizena door elkaar in een schaal.

2

Snijd vervolgens de biefstuk in dunne reepjes en meng deze door de marinade. Laat dit even staan.

3

Snijd ondertussen de wortels in plakjes en kook deze samen met de bimi gedurende 5 minuten.

4

Bereid dan de noedels volgens de instructies op de verpakking.

5

Verhit een hapjespan met olie op hoog vuur, fruit hierin de geperste knoflook en de fijngesneden gember.

6

Haal vervolgens de biefreepjes uit de marinade en bak deze samen met de knoflook en gember. Laat de overige marinade nog even in de schaal zitten.

7

Bak daarna de wortel en bimi gedurende twee minuten mee.

8

Zet dan het vuur lager en voeg de noedels en de marinade van de biefstuk toe. Proef en voeg eventueel wat zwarte peper of sojasaus naar smaak toe.

9

Serveer met fijngehakte rode peper.

10

Lekker ite!

Noedels met bief en bimi

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie

Laat je reactie achter

Voedingswaarden

Portie 3