Afdrukopties:

Noedels met bief en bimi

Porties3 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd25 MinutenTotale tijd30 Minuten

Noedels met bief en bimi

 300 g Bimi
 250 g Rijstnoedels
 200 g Biefstuk
 5 eetlepel(s) Hoisinsaus
 4 eetlepel(s) Sojasaus
 4 cm Gember
 3 Wortels (1 winterpeen)
 3 teentjes Knoflook
 1 eetlepel(s) Sesamolie
 1 theelepel Maizena
 1 Rode peper
1

Roer de sojasaus, hoisinsaus, sesamolie en maizena door elkaar in een schaal.

2

Snijd vervolgens de biefstuk in dunne reepjes en meng deze door de marinade. Laat dit even staan.

3

Snijd ondertussen de wortels in plakjes en kook deze samen met de bimi gedurende 5 minuten.

4

Bereid dan de noedels volgens de instructies op de verpakking.

5

Verhit een hapjespan met olie op hoog vuur, fruit hierin de geperste knoflook en de fijngesneden gember.

6

Haal vervolgens de biefreepjes uit de marinade en bak deze samen met de knoflook en gember. Laat de overige marinade nog even in de schaal zitten.

7

Bak daarna de wortel en bimi gedurende twee minuten mee.

8

Zet dan het vuur lager en voeg de noedels en de marinade van de biefstuk toe. Proef en voeg eventueel wat zwarte peper of sojasaus naar smaak toe.

9

Serveer met fijngehakte rode peper.

10

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 3