Oreo cookies

Porties12 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd4 uren 20 MinutenTotale tijd4 uren 40 Minuten
Rating
Rating
Porties12 PortiesTotale tijd4 uren 40 Minuten

Ingrediënten

200 g Milka Oreo chocolade
150 g Bloem
150 g Melkchocolade
125 g Roomboter
50 g Kristalsuiker
50 g Bruine basterdsuiker
5 Oreo koekjes
1 Ei
½ theelepel Baking soda
½ theelepel Zout

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Meng de bloem, kristalsuiker, basterdsuiker, baking soda, zout, ei en roomboter door elkaar tot een stevig bol deeg.

2

Hak vervolgens de milka oreo chocolade in grove stukken.

3

Kneed dit vervolgens door het deeg.

4

Dek de kom met huishoudfolie af en zet het gedurende 4 uren in de koelkast.

5

Verwarm na het wachten de oven voor op 200 graden.

6

Draai van het deeg 12 balletjes die even groot zijn.

7

Leg de balletjes op een bakplaat en druk ze een beetje plat.

8

Bak de koekjes gedurende 10-12 minuten af in de oven.

9

Laat de koekjes vervolgens afkoelen op een rooster.

10

Smelt de melkchocolade au bain-marie en hak de oreo koekjes in brokken.

11

Doop de afgekoelde koekjes voor de helft in de gesmolten chocolade en strooi hier de brokken oreo koekjes overheen.

12

Lekker ite!

Oreo cookies

Genoten van dit recept? :)

Advertentie