Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Bekleed een bakvorm of ovenschaal met bakpapier.
Doe de blokjes chocolade en de gecondenseerde melk in een steelpan.
Laat de chocolade op laag vuur smelten tot je een egaal mengsel hebt.
Hak ondertussen 150 g van de oreo's fijn.
Wanneer alle chocolade gesmolten is, haal je de pan van het vuur en meng je de vanille aroma er door.
Roer de fijngehakte oreo's er vervolgens snel doorheen.
Stort het mengsel zo snel mogelijk in de met bakpapier beklede vorm, zodat het nog niet begint te stollen.
Verspreid het mengsel geleidelijk en decoreer met de overige oreo's. Duw deze een beetje in de fudge, zodat ze goed blijven zitten.
Laat de fudge gedurende een uur afkoelen op het aanrecht en zet hem daarna gedurende 3 uur in de koelkast om te stollen.
Je kunt de fudge vervolgens in 40-50 stukjes snijden. Lekker ite!