Ovengroenten met zoete aardappel en paprika

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd35 MinutenTotale tijd45 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd45 Minuten

Ingrediënten

4 Zoete aardappels
2 Rode paprika's
1 Ui
1 Broccoli
2 eetlepel(s) Toscaanse kruiden
Olijfolie
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes.

3

Snijd de ui en paprika in grove stukken en de broccoli in kleine roosjes.

4

Doe vervolgens de zoete aardappelblokjes, paprika en ui in een ovenschaal.

5

Sprenkel hier de olijfolie en de Toscaanse kruiden overheen.

6

Zet dit gedurende 15 minuten in de oven.

7

Schep het dan door en voeg de broccoli toe.

8

Laat nog 20 minuten garen in de oven, schep de groenten na 10 minuten nog even om.

9

Lekker ite!

Ovengroenten met zoete aardappel en paprika

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Gevulde Bavette Rollade low and slow gerookt in de Kamado BBQOeeeh Bavette Rollade op de low and slow methode, onze favoriet! Het is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Dit recept is ontzettend geliefd bij iedereen voor wie we het hebben gemaakt. De bavette heeft ontzettend veel smaak en door hem te vlinderen en vervolgens gevuld op te rollen krijg je een heerlijke maaltijd. Ik denk dat dit een van mijn best gelukte stukken vlees van de kamado barbecue is!