Ovengroenten met zoete aardappel en paprika

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd35 MinutenTotale tijd45 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd45 Minuten

Ingrediënten

4 Zoete aardappels
2 Rode paprika's
1 Ui
1 Broccoli
2 eetlepel(s) Toscaanse kruiden
Olijfolie
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes.

3

Snijd de ui en paprika in grove stukken en de broccoli in kleine roosjes.

4

Doe vervolgens de zoete aardappelblokjes, paprika en ui in een ovenschaal.

5

Sprenkel hier de olijfolie en de Toscaanse kruiden overheen.

6

Zet dit gedurende 15 minuten in de oven.

7

Schep het dan door en voeg de broccoli toe.

8

Laat nog 20 minuten garen in de oven, schep de groenten na 10 minuten nog even om.

9

Lekker ite!

Ovengroenten met zoete aardappel en paprika

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Entrecote low and slowHet is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Afgelopen weekend hebben we tijdens de eerste warme dagen van het jaar direct de barbecue aangezet en een dik stuk entrecote klaargemaakt. Omdat entrecote van zichzelf al erg veel smaak heeft heb ik er niet een uitgebreide rub op gedaan maar het simpel gehouden met zout en peper.