Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snipper de ui en knoflook, snijd de paprika en de helft van de courgette in blokjes. De andere helft van de courgette snijd je in plakjes.
Fruit de ui en knoflook.
Vervolgens voeg je het gehakt toe en bak dit rul.
Daarna voeg je de paprika en de blokjes courgette toe, bak dit nog 2 minuten mee.
Breng het op smaak met de oregano, peper en zout.
Vervolgens voeg je de tomatenblokjes toe en laat je de saus gedurende 10 minuten koken.
Vet ondertussen de ovenschaal alvast in en leg de helft van de aardappelschijfjes op de bodem. Bestrooi met een beetje peper.
Schep dan het gehaktmengsel over de aardappelschijfjes.
Snijd de mozzarella en plakken en leg deze over het gehaktmengsel.
Beleg de bovenkant van de ovenschotel met de courgette en aardappelschijfjes, zodat ze samen de gehele bovenkant bedekken.
Bestrooi het tot slot met de geraspte kaas en bak gedurende 30 minuten in de oven.
Lekker ite!