Ovenschotel met chorizo krieltjes en groente

Porties3 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd35 MinutenTotale tijd45 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd45 Minuten

Ingrediënten

600 g Krieltjes
50 g Cherrytomaatjes
1 Ui
1 Paprika
1 Courgette
1 Chorizo
Kruiden
1 eetlepel(s) Oregano
1 eetlepel(s) Peterselie
1 theelepel Paprikapoeder
1 eetlepel(s) Rozemarijn
2 eetlepel(s) Olijfolie

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd alle groente in blokjes en de ui in halve ringen. Ontdoe de chorizo van zijn vel en snijd ook deze in blokjes.

2

Meng alle ingrediënten in een grote kom gezamenlijk met de kruiden en de olijfolie. Je kunt het ook direct in een ovenschaal mengen als die groot genoeg is.

3

Vul je ovenschaal met het mengsel en zet dit voor 35 minuten in de oven.

4

You are ready to eat! Lekker ite :)

Ovenschotel met chorizo krieltjes en groente

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Ribeye low and slowRibeye is een stuk vlees dat wordt gesneden uit de rib van het rund, het is een van de malsere stukken vlees die je kunt krijgen. Dit komt omdat een ribeye uit een spier van de rund gesneden wordt dat bijna niet gebruikt wordt, hoe "luier" de spier des te zachter het vlees is. Doordat het vlees doorregen is, is ribeye perfect om langzaam op de kamado barbecue te garen. Met wat houtsnippers zorg je ervoor dat er een lekkere rooksmaak in het vlees komt, onze ribeye van 1kg heeft er 2 uren in gelegen. Hierna zit er een heerlijke rookring in het vlees, gezamenlijk met de kruidenrub die we op de ribeye hebben aangebracht maakt dit een verrukkelijke combinatie. Lees hieronder hoe je een mals stukje ribeye in je kamado barbecue klaarmaakt! :)