Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Zo maak je het
1
Verwarm de oven voor volgens de instructie op de verpakking.
2
Snijd ondertussen de broodjes door midden en besmeer deze met de gezeefde tomaten.
3
Bestrooi dit vervolgens met de Italiaanse kruiden.
4
Snijd de paprika, rode ui, champignons en mozzarella in plakjes.
5
Bak ondertussen de spekreepjes in een koekenpan knapperig.
6
Beleg daarna de broodjes met de plakjes ham en de gebakken spekreepjes.
7
Leg daarna ook de champignons, paprika en ui hierop en tot slot de plakjes mozzarella.
8
Bak de broodjes af volgens de instructie op de verpakking.
9
Lekker ite!
Genoten van dit recept? :)
Advertentie
Andere lekkere recepten:
Pittige paprika ovenschotelMosterd dille dipVroeger kochten we altijd potjes met mosterd dille dip voor bij de kaas, heerlijk om de kaas in te dippen. Tot het potje een keer op was en we het toch graag bij de kaas wilden hebben. Ik ben zelf gaan proberen om een mosterd dille dip te maken en heb deze in de loop der jaren steeds verbeterd. Probeer het en oordeel zelf! :)Ovenschotel met chorizo krieltjes en groente