Lekker ite logo

Shop

Panini paesana

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

25 g Spekreepjes
25 g Mozzarella
4 plakjes Achterham
3 eetlepel(s) Gezeefde tomaten
2 Champignons
2 Panini broodjes
1 theelepel Italiaanse kruiden
¼ Rode paprika
¼ Rode ui
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor volgens de instructie op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de broodjes door midden en besmeer deze met de gezeefde tomaten.

3

Bestrooi dit vervolgens met de Italiaanse kruiden.

4

Snijd de paprika, rode ui, champignons en mozzarella in plakjes.

5

Bak ondertussen de spekreepjes in een koekenpan knapperig.

6

Beleg daarna de broodjes met de plakjes ham en de gebakken spekreepjes.

7

Leg daarna ook de champignons, paprika en ui hierop en tot slot de plakjes mozzarella.

8

Bak de broodjes af volgens de instructie op de verpakking.

9

Lekker ite!

Panini paesana

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Spaghetti bolognese op traditionele Italiaanse wijzeOnze favoriete spaghetti bolognese recept. Waar we eerder altijd pakjes gebruikten om een bolognese saus te maken en later gemakkelijke recepten volgden die binnen 15 minuten op tafel staan , doen we tegenwoordig liever wat meer moeite. Je hebt wat langer nodig om deze bolognese saus te maken maar daar krijg je wat voor terug, een smaak te vergelijken met een Italiaans restaurant. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden :)