Panini paesana

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

25 g Spekreepjes
25 g Mozzarella
4 plakjes Achterham
3 eetlepel(s) Gezeefde tomaten
2 Champignons
2 Panini broodjes
1 theelepel Italiaanse kruiden
¼ Rode paprika
¼ Rode ui

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor volgens de instructie op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de broodjes door midden en besmeer deze met de gezeefde tomaten.

3

Bestrooi dit vervolgens met de Italiaanse kruiden.

4

Snijd de paprika, rode ui, champignons en mozzarella in plakjes.

5

Bak ondertussen de spekreepjes in een koekenpan knapperig.

6

Beleg daarna de broodjes met de plakjes ham en de gebakken spekreepjes.

7

Leg daarna ook de champignons, paprika en ui hierop en tot slot de plakjes mozzarella.

8

Bak de broodjes af volgens de instructie op de verpakking.

9

Lekker ite!

Panini paesana

Genoten van dit recept? :)

Advertentie

Andere lekkere recepten:

Mosterd dille dipVroeger kochten we altijd potjes met mosterd dille dip voor bij de kaas, heerlijk om de kaas in te dippen. Tot het potje een keer op was en we het toch graag bij de kaas wilden hebben. Ik ben zelf gaan proberen om een mosterd dille dip te maken en heb deze in de loop der jaren steeds verbeterd. Probeer het en oordeel zelf! :)