Lekker ite logo

Shop

Panini serranoham

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd8 MinutenTotale tijd13 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd13 Minuten

Ingrediënten

125 g Mozzarella
6 Zongedroogde tomaatjes
4 theelepel Pesto
4 plakjes Serranoham
2 Panini broodjes
Handje verse basilicum
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor volgens de instructies op de verpakking of verwarm de grill.

2

Snijd dan de mozzarella in plakjes en de zongedroogde tomaatjes in smalle reepjes.

3

Snijd vervolgens de broodjes doormidden en besmeer deze met de pesto.

4

Beleg deze met de serranoham, de mozzarella en de zongedroogde tomaten.

5

Leg de andere helft van het broodje er weer op en doe deze dan in de oven of in de grill.

6

Serveer het broodje tot slot met een beetje verse basilicum. Lekker ite!

Panini seranoham

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Oreo-Twix cheesecakeEen heerlijke cheesecake! Lekker om te delen maar ook heerlijk om thuis op te eten. Zorg ervoor dat je een dag van tevoren begint met de cheesecake.
Gevulde Bavette Rollade low and slow gerookt in de Kamado BBQOeeeh Bavette Rollade op de low and slow methode, onze favoriet! Het is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Dit recept is ontzettend geliefd bij iedereen voor wie we het hebben gemaakt. De bavette heeft ontzettend veel smaak en door hem te vlinderen en vervolgens gevuld op te rollen krijg je een heerlijke maaltijd. Ik denk dat dit een van mijn best gelukte stukken vlees van de kamado barbecue is!