Lekker ite logo

Shop

Panini tuna melt

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd8 MinutenTotale tijd13 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd13 Minuten

Ingrediënten

1 Panini
145 g Tonijnstukken op water
2 eetlepel(s) Mayonaise
1 theelepel Mosterd
50 g Geraspte kaas
Rode ui
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de panini doormidden.

2

Meng de tonijn met de mayonaise en mosterd en snijd de ui in dunne plakjes.

3

Besmeer de panini met een laag van de tonijnsalade en leg hier een laagje ui op. Bestrooi hem vervolgens ruim met geraspte kaas.

4

Bak de panini vervolgens af volgens de instructies op de verpakking. Lekker ite!

panini tuna melt

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Pittige kruidenboterDeze heerlijke kruidenboter is perfect om te serveren bij een uitgebreide lunch, bij een borrel of bij de barbecue. Het is zo lekker, dat je het bakje in één keer leeg eet!
Kamado BBQ – Short ribs low and slowShort ribs zijn een van mijn favoriete stukken vlees om op de kamado barbecue klaar te maken. Het is een vergelijkbaar stuk vlees als brisket, namelijk: heerlijk mals, vol van smaak en krijgt altijd een mooie rookring. Een leuk project om een dagje mee zoet te zijn, het bereiden van short ribs duurt vijf tot zeven uren namelijk. Wanneer goed bereid krijg je een "bark" en een rookring. De bark is een kruidig krokant laagje dat om het vlees zit met erg veel smaak, dit is het zwarte laagje (nee dit is niet verbrand ;). De rookring herken je aan de rode kleur en heeft een rook smaak. Je hebt even wat tijd nodig om short ribs klaar te maken maar wordt dan wel beloond met verrukkelijk vlees. De meeste tijd zit in de voorbereiding en het klaarmaken van de barbecue. Zodra het vlees lekker ligt te roken kun je zelf genieten van een fijn (speciaal) biertje. Het is altijd leuk om te zien hoe het vlees zich opkrult op het bot, eerst zie je het bot haast niet zitten en zodra de short ribs klaar zijn zie je ze verschijnen.