Lekker ite logo

Shop

Panini tuna melt

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd8 MinutenTotale tijd13 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd13 Minuten

Ingrediënten

1 Panini
145 g Tonijnstukken op water
2 eetlepel(s) Mayonaise
1 theelepel Mosterd
50 g Geraspte kaas
Rode ui
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de panini doormidden.

2

Meng de tonijn met de mayonaise en mosterd en snijd de ui in dunne plakjes.

3

Besmeer de panini met een laag van de tonijnsalade en leg hier een laagje ui op. Bestrooi hem vervolgens ruim met geraspte kaas.

4

Bak de panini vervolgens af volgens de instructies op de verpakking. Lekker ite!

panini tuna melt

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Entrecote low and slowHet is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Afgelopen weekend hebben we tijdens de eerste warme dagen van het jaar direct de barbecue aangezet en een dik stuk entrecote klaargemaakt. Omdat entrecote van zichzelf al erg veel smaak heeft heb ik er niet een uitgebreide rub op gedaan maar het simpel gehouden met zout en peper.