Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Week de gelatine 5 minuten in ruim koud water.
Breng ondertussen in een steelpan de helft van de slagroom met 50 g suiker aan de kook. Los de suiker al roerende op.
Laat de slagroom gedurende 4 minuten zachtjes koken.
Knijp de gelatine uit, neem de slagroom van het vuur en los de gelatine al roerende op in de hete slagroom.
Zet de pan vervolgens in een bak koud water en laat het afkoelen. Roer het regelmatig door, het moet dik en vloeibaar blijven.
Klop ondertussen de rest van de slagroom met de vanillesuiker stijf.
Spatel hier vervolgens het afgekoelde slagroommengsel doorheen.
Schep het mengsel vervolgens in vormpjes en laat de puddinkjes gedurende 1-2 uur in de koelkast opstijven.
Meng ondertussen het rode fruit met de rest van de suiker en de eetlepel balsamico azijn. Laat het fruit minstens een uur rusten.
Haal de puddinkjes uit de koelkast. Snijd de panna cotta met een scherp mes los van de zijkant en zet hem op een bord.
Serveer met het rode fruit, lekker ite!