Pannenkoeken met pecannoten

Porties1 PortieVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties1 PortieTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

500 ml Melk
300 g Bloem
2 Eieren
100 g Magere kwark
100 g Crème fraîche
2 eetlepel(s) Poedersuiker
handje Pecannoten
Ahornsiroop
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

oe de gezeefde bloem en eieren in een kom en meng dit door elkaar.

2

Voeg vervolgens de melk beetje bij beetje toe en blijf goed roeren met een garde zodat er geen klonten ontstaan.

3

Wanneer het een egaal beslag is, ben je klaar om de pannenkoeken te bakken.

4

Doe een klontje roomboter in de pan en laat deze smelten.

5

Schep vervolgens met een soeplepel beslag in de koekenpan.

6

Maak ondertussen de saus voor op de pannenkoek door de crème fraîche, kwark en poedersuiker goed door elkaar te roeren.

7

Zodra de gehele bovenkant van de pannenkoek droog is, kun je deze omdraaien en de andere kant bakken.

8

Serveer de pannenkoek met het kwarkmengsel, strooi hier wat gehakte pecannoten en een scheut ahornsiroop overheen.

9

Lekker ite!

Pannenkoeken met pecannoten

Genoten van dit recept? :)