Pannenkoeken

Porties1 PortieVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties1 PortieTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

500 ml Volle melk
300 g Bloem
30 g Roomboter
8 g Vanillesuiker
2 Eieren

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Doe de gezeefde bloem, vanillesuiker en eieren in een kom en meng dit door elkaar.

2

Voeg vervolgens de melk beetje bij beetje toe en blijf goed roeren met een garde zodat er geen klonten ontstaan.

3

Wanneer het een egaal beslag is, ben je klaar om de pannenkoeken te bakken.

4

Doe een klontje roomboter in de pan en laat deze smelten.

5

Schep vervolgens met een soeplepel beslag in de koekenpan.

6

Zodra de gehele bovenkant van de pannenkoek droog is, kun je deze omdraaien en de andere kant bakken.

7

Herhaal dit met de rest van het beslag. Lekker ite!

Pannenkoek

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie