Pannenkoeken

Porties1 PortieVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties1 PortieTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

500 ml Volle melk
300 g Bloem
30 g Roomboter
8 g Vanillesuiker
2 Eieren
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Doe de gezeefde bloem, vanillesuiker en eieren in een kom en meng dit door elkaar.

2

Voeg vervolgens de melk beetje bij beetje toe en blijf goed roeren met een garde zodat er geen klonten ontstaan.

3

Wanneer het een egaal beslag is, ben je klaar om de pannenkoeken te bakken.

4

Doe een klontje roomboter in de pan en laat deze smelten.

5

Schep vervolgens met een soeplepel beslag in de koekenpan.

6

Zodra de gehele bovenkant van de pannenkoek droog is, kun je deze omdraaien en de andere kant bakken.

7

Herhaal dit met de rest van het beslag. Lekker ite!

Pannenkoek

Genoten van dit recept? :)