Print Options:

Pannenkoeken

Porties1 PortieVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten

Pannenkoek

 500 ml Volle melk
 300 g Bloem
 30 g Roomboter
 8 g Vanillesuiker
 2 Eieren
1

Doe de gezeefde bloem, vanillesuiker en eieren in een kom en meng dit door elkaar.

2

Voeg vervolgens de melk beetje bij beetje toe en blijf goed roeren met een garde zodat er geen klonten ontstaan.

3

Wanneer het een egaal beslag is, ben je klaar om de pannenkoeken te bakken.

4

Doe een klontje roomboter in de pan en laat deze smelten.

5

Schep vervolgens met een soeplepel beslag in de koekenpan.

6

Zodra de gehele bovenkant van de pannenkoek droog is, kun je deze omdraaien en de andere kant bakken.

7

Herhaal dit met de rest van het beslag. Lekker ite!

Voedingswaarden

Aantal porties 8 stuks