Lekker ite logo

Shop

Paprika-chorizo plaattaart

Porties3 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

1 Rol vers bladerdeeg
190 g Ricotta
50 g Geraspte kaas
3 Paprika's
2 Eieren
1 Rode peper
½ Chorizoworst
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat met bakpapier en prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg. Zo zorg je ervoor dat het bladerdeeg krokant wordt.

3

Meng de ricotta met de eieren en een snuf peper, verdeel dit gelijkmatig over het bladerdeeg.

4

Ontvel de chorizo en snijd deze in dunne plakjes. Snijd de paprika's in dunne reepjes en de rode peper met zaadlijsten in plakjes .

5

Verdeel vervolgens de chorizo, paprika en rode peper gelijkmatig over het bladerdeeg.

6

Strooi dan de geraspte kaas over de plaattaart en zet hem gedurende 20 minuten in de oven.

7

Lekker ite!

Plaattaart met chorizo en paprika

Genoten van dit recept? :)