Afdrukopties:

Paprika-chorizo plaattaart

Porties3 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd30 Minuten

Plaattaart met chorizo en paprika

 1 Rol vers bladerdeeg
 190 g Ricotta
 50 g Geraspte kaas
 3 Paprika's
 2 Eieren
 1 Rode peper
 ½ Chorizoworst
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat met bakpapier en prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg. Zo zorg je ervoor dat het bladerdeeg krokant wordt.

3

Meng de ricotta met de eieren en een snuf peper, verdeel dit gelijkmatig over het bladerdeeg.

4

Ontvel de chorizo en snijd deze in dunne plakjes. Snijd de paprika's in dunne reepjes en de rode peper met zaadlijsten in plakjes .

5

Verdeel vervolgens de chorizo, paprika en rode peper gelijkmatig over het bladerdeeg.

6

Strooi dan de geraspte kaas over de plaattaart en zet hem gedurende 20 minuten in de oven.

7

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0