Pasta all’Arrabbiata

Porties3 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

400 g Gepelde tomaten
300 g Volkoren pasta
200 ml Gezeefde tomaten
85 g Rucola
2 Rode peper
2 teentjes Knoflook
2 theelepel Peterselie
Pecorino

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de rode peper en pers de knoflook.

2

Breng water aan de kook en kook de pasta volgens de instructie op de verpakking.

3

Fruit ondertussen de knoflook en rode peper in een wok.

4

Voeg de gepelde tomaten en de gezeefde tomaten toe, prak de tomaten met een vork.

5

Doe daarna de peterselie door de saus en laat dit koken tot de pasta gaar is.

6

Vervolgens roer je de gekookte pasta door de saus en laat dit nog twee minuten koken.

7

Serveer de pasta op een bedje van rucola en rasp er een beetje Pecorino overheen.

8

Lekker ite!

Pasta all'Arrabbiata

Genoten van dit recept? :)

Advertentie