Pasta all’Arrabbiata

Porties3 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

400 g Gepelde tomaten
300 g Volkoren pasta
200 ml Gezeefde tomaten
85 g Rucola
2 Rode peper
2 teentjes Knoflook
2 theelepel Peterselie
Pecorino
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de rode peper en pers de knoflook.

2

Breng water aan de kook en kook de pasta volgens de instructie op de verpakking.

3

Fruit ondertussen de knoflook en rode peper in een wok.

4

Voeg de gepelde tomaten en de gezeefde tomaten toe, prak de tomaten met een vork.

5

Doe daarna de peterselie door de saus en laat dit koken tot de pasta gaar is.

6

Vervolgens roer je de gekookte pasta door de saus en laat dit nog twee minuten koken.

7

Serveer de pasta op een bedje van rucola en rasp er een beetje Pecorino overheen.

8

Lekker ite!

Pasta all'Arrabbiata

Genoten van dit recept? :)