Lekker ite logo

Shop

Pasta Di Manzo

Porties2 PortiesVoorbereiding3 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd13 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd13 Minuten

Ingrediënten

250 g Verse pappardelle
350 ml Gezeefde tomaat
125 g Cherry tomaten
125 ml Rode wijn
2 teentjes Knoflook
1 Biefstuk
1 Spaanse peper
Kruiden
Zout
Chili vlokken
Peper
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Vorig weekend waren we een weekend in Krakau, hier hebben we in het pasta restaurant "The Spaghetti" gegeten. De "Di Manzo" saus die bij deze pasta zat was verrukkelijk! Daarom hebben wij de ingrediënten opgeschreven en geëxperimenteerd met het maken van deze pastasaus. Inmiddels is dit erg goed gelukt, geniet ervan! :)

Zo maak je het

2

Snijd de spaanse peper met zaadlijst en knoflook in stukjes. Kruid de biefstuk met peper en zout aan beide kanten. Breng alvast een pan water aan de kook om de pasta in te koken. (Wanneer je geen verse pasta hebt kun je deze nu alvast koken)

3

Fruit de spaanse peper en de knoflook in een pan met olijfolie. Verhit in een andere pan bakboter, zodra het goed heet is bak je de biefstuk aan beide kanten aan en zet je het vuur zacht.

4

Wanneer de spaanse peper en de knoflook gefruit zijn bak je kort de cherry tomaten mee. Voeg daarna de gezeefde tomaten toe en laat het geheel 2 minuten koken.

5

Snijd de biefstuk door en maak er vervolgens reepjes van. Kook de verse pasta.

6

Zodra de saus 2 minuten gekookt heeft doe je de rode wijn erbij. Laat de saus nog 3 minuten koken en voeg een halve theelepel chilivlokken toe. Roer de biefstuk reepjes door de saus en voeg de gekookte tagliatelle hieraan toe. Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper.

7

Lekker ite! :)

Pasta di manzo

Genoten van dit recept? :)