Pasta met salami en olijven

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

2 teentjes Knoflook
2 Rode ui
2 Tomaten
200 g Gekruide salami (worst)
1 Flinke scheut rode wijn
1 Rode peper
250 g Mafaldine
350 g Frito
120 g Zwarte olijven
25 g Parmezaanse kaas
50 g Rucola
1 eetlepel(s) Oregano
1 eetlepel(s) Basilicum
1 theelepel Peper
1 theelepel Knoflookpoeder

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snipper de ui en knoflook, snijd de peper fijn en snijd de tomaten en salami in blokjes.

2

Breng water aan de kook en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

3

Fruit de knoflook en ui in een hapjespan.

4

Voeg vervolgens de rode peper en salami toe en bak dit gedurende 3 minuten.

5

Dan voeg je de tomaten, frito en de kruiden toe. Breng dit aan de kook.

6

Roer vervolgens een flinke scheut rode wijn door de saus en laat dit enkele minuten doorkoken.

7

Roer tot slot de zwarte olijven door de saus en verhit deze nog kort.

8

Serveer de pasta met parmezaanse kaas en rucola, lekker ite!

Pasta met salami en olijven

Genoten van dit recept? :)

Advertentie