Pasta met salami en olijven

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

2 teentjes Knoflook
2 Rode ui
2 Tomaten
200 g Gekruide salami (worst)
1 Flinke scheut rode wijn
1 Rode peper
250 g Mafaldine
350 g Frito
120 g Zwarte olijven
25 g Parmezaanse kaas
50 g Rucola
1 eetlepel(s) Oregano
1 eetlepel(s) Basilicum
1 theelepel Peper
1 theelepel Knoflookpoeder
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snipper de ui en knoflook, snijd de peper fijn en snijd de tomaten en salami in blokjes.

2

Breng water aan de kook en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

3

Fruit de knoflook en ui in een hapjespan.

4

Voeg vervolgens de rode peper en salami toe en bak dit gedurende 3 minuten.

5

Dan voeg je de tomaten, frito en de kruiden toe. Breng dit aan de kook.

6

Roer vervolgens een flinke scheut rode wijn door de saus en laat dit enkele minuten doorkoken.

7

Roer tot slot de zwarte olijven door de saus en verhit deze nog kort.

8

Serveer de pasta met parmezaanse kaas en rucola, lekker ite!

Pasta met salami en olijven

Genoten van dit recept? :)