Afdrukopties:

Pasta met salami en olijven

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten

Pasta met salami en olijven

 2 teentjes Knoflook
 2 Rode ui
 2 Tomaten
 200 g Gekruide salami (worst)
 1 Flinke scheut rode wijn
 1 Rode peper
 250 g Mafaldine
 350 g Frito
 120 g Zwarte olijven
 25 g Parmezaanse kaas
 50 g Rucola
 1 eetlepel(s) Oregano
 1 eetlepel(s) Basilicum
 1 theelepel Peper
 1 theelepel Knoflookpoeder
1

Snipper de ui en knoflook, snijd de peper fijn en snijd de tomaten en salami in blokjes.

2

Breng water aan de kook en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

3

Fruit de knoflook en ui in een hapjespan.

4

Voeg vervolgens de rode peper en salami toe en bak dit gedurende 3 minuten.

5

Dan voeg je de tomaten, frito en de kruiden toe. Breng dit aan de kook.

6

Roer vervolgens een flinke scheut rode wijn door de saus en laat dit enkele minuten doorkoken.

7

Roer tot slot de zwarte olijven door de saus en verhit deze nog kort.

8

Serveer de pasta met parmezaanse kaas en rucola, lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0