Lekker ite logo

Shop

Pastasalade met chorizo

Porties4 PortiesVoorbereiding15 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

500 g Snoeptomaatjes
350 g Mini penne (volkoren)
295 g Gegrilde paprika
200 g Chorizo
125 g Mozzarella
120 g Olijven
10 g Verse peterselie
2 eetlepel(s) Balsamicoazijn
1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
1 theelepel Chilivlokken
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Kook de pasta volgens de instructie op de verpakking.

2

Verwijder ondertussen het vel van de chorizo worst en snijd deze in stukken.

3

Verhit een koekenpan zonder olie en bak de chorizo hierin gedurende 5 minuten.

4

Laat de chorizo vervolgens uitlekken op keukenpapier en bewaar 2 eetlepels van het bakvet.

5

Snijd dan de peterselie fijn en meng dit samen met het bakvet, de Italiaanse kruiden, chilivlokken en de balsamicoazijn tot een dressing.

6

Laat de olijven en de paprika's uitlekken. Snijd vervolgens de paprika's in blokjes en de olijven in plakjes. Halveer de tomaten.

7

Meng tot slot alle ingrediënten door de pasta. Verdeel over een schaal en bedek met de mozzarella en doe de dressing erover.

8

Lekker ite!

Pastasalade met chorizo

Genoten van dit recept? :)