Afdrukopties:

Pastasalade met chorizo

Porties4 PortiesVoorbereiding15 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd20 Minuten

Pastasalade met chorizo

 500 g Snoeptomaatjes
 350 g Mini penne (volkoren)
 295 g Gegrilde paprika
 200 g Chorizo
 125 g Mozzarella
 120 g Olijven
 10 g Verse peterselie
 2 eetlepel(s) Balsamicoazijn
 1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
 1 theelepel Chilivlokken
1

Kook de pasta volgens de instructie op de verpakking.

2

Verwijder ondertussen het vel van de chorizo worst en snijd deze in stukken.

3

Verhit een koekenpan zonder olie en bak de chorizo hierin gedurende 5 minuten.

4

Laat de chorizo vervolgens uitlekken op keukenpapier en bewaar 2 eetlepels van het bakvet.

5

Snijd dan de peterselie fijn en meng dit samen met het bakvet, de Italiaanse kruiden, chilivlokken en de balsamicoazijn tot een dressing.

6

Laat de olijven en de paprika's uitlekken. Snijd vervolgens de paprika's in blokjes en de olijven in plakjes. Halveer de tomaten.

7

Meng tot slot alle ingrediƫnten door de pasta. Verdeel over een schaal en bedek met de mozzarella en doe de dressing erover.

8

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0