Lekker ite logo

Shop

Pastasalade met olijven en zongedroogde tomaten

Porties6 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd8 MinutenTotale tijd13 Minuten
Rating
Rating
Porties6 PortiesTotale tijd13 Minuten

Ingrediënten

350 g Mini penne
300 g Groene olijven met knoflook
200 g Zongedroogde tomaten
200 g Feta
150 g Rucola
1 Komkommer
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en kook de penne volgens de instructies op de verpakking.

2

Laat de mini penne vervolgens afkoelen.

3

Schil de komkommer en snijd deze in blokjes.

4

Meng de komkommer, rucola, zongedroogde tomaten en feta door de penne.

5

Meng vervolgens de olijven inclusief olie door de penne.

6

Breng de pastasalade op smaak met verse peper en een scheutje citroensap.

7

Lekker ite!

Pastasalade met olijven en zongedroogde tomaat

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Spaghetti bolognese op traditionele Italiaanse wijzeOnze favoriete spaghetti bolognese recept. Waar we eerder altijd pakjes gebruikten om een bolognese saus te maken en later gemakkelijke recepten volgden die binnen 15 minuten op tafel staan , doen we tegenwoordig liever wat meer moeite. Je hebt wat langer nodig om deze bolognese saus te maken maar daar krijg je wat voor terug, een smaak te vergelijken met een Italiaans restaurant. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden :)
Douwe’s cassouletDit heerlijke recept voor Cassoulet hebben wij ingestuurd gekregen van Douwe Oosterbaan.