Pastasalade met olijven en zongedroogde tomaten

Porties6 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd8 MinutenTotale tijd13 Minuten
Rating
Rating
Porties6 PortiesTotale tijd13 Minuten

Ingrediënten

350 g Mini penne
300 g Groene olijven met knoflook
200 g Zongedroogde tomaten
200 g Feta
150 g Rucola
1 Komkommer

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en kook de penne volgens de instructies op de verpakking.

2

Laat de mini penne vervolgens afkoelen.

3

Schil de komkommer en snijd deze in blokjes.

4

Meng de komkommer, rucola, zongedroogde tomaten en feta door de penne.

5

Meng vervolgens de olijven inclusief olie door de penne.

6

Breng de pastasalade op smaak met verse peper en een scheutje citroensap.

7

Lekker ite!

Pastasalade met olijven en zongedroogde tomaat

Genoten van dit recept? :)

Advertentie

Andere lekkere recepten:

Mosterd dille dipVroeger kochten we altijd potjes met mosterd dille dip voor bij de kaas, heerlijk om de kaas in te dippen. Tot het potje een keer op was en we het toch graag bij de kaas wilden hebben. Ik ben zelf gaan proberen om een mosterd dille dip te maken en heb deze in de loop der jaren steeds verbeterd. Probeer het en oordeel zelf! :)