Pastasalade met olijven en zongedroogde tomaten

Porties6 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd8 MinutenTotale tijd13 Minuten
Rating
Rating
Porties6 PortiesTotale tijd13 Minuten

Ingrediënten

350 g Mini penne
300 g Groene olijven met knoflook
200 g Zongedroogde tomaten
200 g Feta
150 g Rucola
1 Komkommer
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en kook de penne volgens de instructies op de verpakking.

2

Laat de mini penne vervolgens afkoelen.

3

Schil de komkommer en snijd deze in blokjes.

4

Meng de komkommer, rucola, zongedroogde tomaten en feta door de penne.

5

Meng vervolgens de olijven inclusief olie door de penne.

6

Breng de pastasalade op smaak met verse peper en een scheutje citroensap.

7

Lekker ite!

Pastasalade met olijven en zongedroogde tomaat

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Spaanse tortilla de patatas met chorizo en tomaatNadat ik een nieuwe Spaanse kennis op heb gedaan bij mij op kantoor heb ik moeten vragen naar zijn favoriete Spaanse recept. Hij gaf aan dat Tortilla de patatas dit het recept is dat hij het liefste eet en dat je dit zowel voor lunch als voor avondeten kunt maken. Dit is de manier waarop hij het altijd maakt :)