Lekker ite logo

Shop

Pastasalade met tonijn

Porties1 Portie
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

200 g Cherrytomaten
200 g Penne
160 g Tonijn
100 g Rucola
3 eetlepel(s) Pesto
2 Eieren
½ Rode ui
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Spoel de pasta na het koken af onder koud water.

2

Ondertussen kook je ook de eieren in 8 minuten gaar.

3

Halveer de cherrytomaten en snijd de rode ui in dunne ringen.

4

Schep de pesto en tonijn door de penne.

5

Meng vervolgens de ui, tomaten en rucola door de pasta.

6

Maak af met wat blaadjes verse basilicum en de eieren.

7

Lekker ite!

8

Tip: De pastasalade is ook heerlijk als hij lauwwarm geserveerd wordt.

Pastasalade met tonijn

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Ribeye low and slowRibeye is een stuk vlees dat wordt gesneden uit de rib van het rund, het is een van de malsere stukken vlees die je kunt krijgen. Dit komt omdat een ribeye uit een spier van de rund gesneden wordt dat bijna niet gebruikt wordt, hoe "luier" de spier des te zachter het vlees is. Doordat het vlees doorregen is, is ribeye perfect om langzaam op de kamado barbecue te garen. Met wat houtsnippers zorg je ervoor dat er een lekkere rooksmaak in het vlees komt, onze ribeye van 1kg heeft er 2 uren in gelegen. Hierna zit er een heerlijke rookring in het vlees, gezamenlijk met de kruidenrub die we op de ribeye hebben aangebracht maakt dit een verrukkelijke combinatie. Lees hieronder hoe je een mals stukje ribeye in je kamado barbecue klaarmaakt! :)