Lekker ite logo

Shop

Pastaschotel met groente en coburgerham

Porties3 Porties
Rating
Rating
Porties3 Porties

Ingrediënten

600 g Gezeefde tomaten
400 g Prei
250 g Volkoren mini penne
100 g Coburgerham
75 g Geraspte kaas voor ovenschotels
15 g Verse basilicum
2 Rode puntpaprika's
1 theelepel Oregano
1 teentje Knoflook
1 theelepel Chilivlokken
1 Rode peper
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking beetgaar.

3

Verwijder de zaadlijsten van de paprika's en snijd het vruchtvlees in halve ringen. Snijd de prei in ringen en spoel deze goed af.

4

Verhit olie in de wok en fruit de knoflook en rode peper kort. Bak vervolgens de paprika en prei mee.

5

Voeg de gezeefde tomaten, oregano en chilivlokken toe aan de groenten en laat dit kort koken.

6

Snijd de basilicum fijn en meng deze samen met de pasta door de saus. Doe alles in een ovenschaal.

7

Snijd de coburgerham in strookjes en verdeel dit over de ovenschotel. Bestrooi de schotel met kaas en zet deze 20 minuten in de oven.

8

Lekker ite!

Pastaschotel met groente en coburgerham

Genoten van dit recept? :)