Pastaschotel met groente en coburgerham

Porties3 Porties
Rating
Rating
Porties3 Porties

Ingrediënten

600 g Gezeefde tomaten
400 g Prei
250 g Volkoren mini penne
100 g Coburgerham
75 g Geraspte kaas voor ovenschotels
15 g Verse basilicum
2 Rode puntpaprika's
1 theelepel Oregano
1 teentje Knoflook
1 theelepel Chilivlokken
1 Rode peper
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking beetgaar.

3

Verwijder de zaadlijsten van de paprika's en snijd het vruchtvlees in halve ringen. Snijd de prei in ringen en spoel deze goed af.

4

Verhit olie in de wok en fruit de knoflook en rode peper kort. Bak vervolgens de paprika en prei mee.

5

Voeg de gezeefde tomaten, oregano en chilivlokken toe aan de groenten en laat dit kort koken.

6

Snijd de basilicum fijn en meng deze samen met de pasta door de saus. Doe alles in een ovenschaal.

7

Snijd de coburgerham in strookjes en verdeel dit over de ovenschotel. Bestrooi de schotel met kaas en zet deze 20 minuten in de oven.

8

Lekker ite!

Pastaschotel met groente en coburgerham

Genoten van dit recept? :)