Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Schil de aardappelen en snijd deze in kleine blokjes.
Was dan de blokjes aardappel en dep ze droog met een schone theedoek.
Hussel ze vervolgens door elkaar met olijfolie en peper en zout.
Verspreid de aardappelblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 30-40 minuten knapperig en goudbruin,
Schep de aardappels tussendoor iedere 10 minuten goed om.
Maak ondertussen de tomatensaus.
Snijd de sjalot fijn en pers het teentje knoflook.
Fruit dit vervolgens kort aan in een pan.
Voeg dan de tomatenblokjes toe en roer goed door.
Breng de saus vervolgens op smaak met de kruiden en laat het een paar minuten op laag vuur koken.
Haal de aardappeltjes uit de oven en doe ze in een schaal. Verdeel de saus erover en garneer met verse peterselie.
Lekker ite!