Penne met cherrytomaten, pesto en mozzarella

Porties2 PortiesKooktijd10 MinutenTotale tijd10 Minuten
Rating
Rating

Ingrediënten

200 g Penne
200 g Cherrytomaten
150 g Mozzarella bolletjes
15 g Pijnboompitten
Verse basilicum

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje.

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en voeg direct de penne toe. Halveer de cherrytomaatjes.

2

Zodra de pasta nog 3 minuten moet rooster je de pijnboompitten een halve minuut op halfhoog vuur.

3

Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe en bak deze mee.

4

Giet de pasta af. Voeg daarna de mozzarella bolletjes toe en bak deze zo'n 15 seconden mee.

5

Voeg direct de ricotta-tomaat pesto toe en schep dit om, voeg dan ook de pasta toe. Garneer met verse basilicum en lekker ite!

Penno mozzarella pesto tomaat

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie

Laat je reactie achter

Voedingswaarden

Portie 2


Voedingswaardes per portie
Calorieën 850
% ADH per portie*
Vet 50g77%
Natrium 2mg1%
Koolhydraten 70g24%
Suiker 12g
Eiwit 30g60%

* Percentage van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is gebaseerd op een dieet van 2.000 kcal per dag.