Lekker ite logo

Shop

Penne met cherrytomaten, pesto en mozzarella

Porties2 PortiesKooktijd10 MinutenTotale tijd10 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd10 Minuten

Ingrediënten

200 g Penne
200 g Cherrytomaten
150 g Mozzarella bolletjes
15 g Pijnboompitten
Verse basilicum
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en voeg direct de penne toe. Halveer de cherrytomaatjes.

2

Zodra de pasta nog 3 minuten moet rooster je de pijnboompitten een halve minuut op halfhoog vuur.

3

Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe en bak deze mee.

4

Giet de pasta af. Voeg daarna de mozzarella bolletjes toe en bak deze zo'n 15 seconden mee.

5

Voeg direct de ricotta-tomaat pesto toe en schep dit om, voeg dan ook de pasta toe. Garneer met verse basilicum en lekker ite!

Penno mozzarella pesto tomaat

Genoten van dit recept? :)