Lekker ite logo

Shop

Penne met cherrytomaten, pesto en mozzarella

Porties2 PortiesKooktijd10 MinutenTotale tijd10 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd10 Minuten

Ingrediënten

200 g Penne
200 g Cherrytomaten
150 g Mozzarella bolletjes
15 g Pijnboompitten
Verse basilicum
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en voeg direct de penne toe. Halveer de cherrytomaatjes.

2

Zodra de pasta nog 3 minuten moet rooster je de pijnboompitten een halve minuut op halfhoog vuur.

3

Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe en bak deze mee.

4

Giet de pasta af. Voeg daarna de mozzarella bolletjes toe en bak deze zo'n 15 seconden mee.

5

Voeg direct de ricotta-tomaat pesto toe en schep dit om, voeg dan ook de pasta toe. Garneer met verse basilicum en lekker ite!

Penno mozzarella pesto tomaat

Genoten van dit recept? :)