Penne met tonijn in pittige tomatensaus

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

500 ml Tomatenpassata
200 g Penne
120 g Tonijn uit blik
40 g Zwarte olijven
10 g Basilicum
2 eetlepel(s) Kappertjes
1 teentje Knoflook
1 Ui
½ theelepel Cayennepeper

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook.

2

Snipper ondertussen de ui, pers de knoflook en halveer de olijven.

3

Fruit de knoflook en ui, gedurende 2-4 minuten, tot ze glazig zijn.

4

Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.

5

Dan voeg je de tomatenpassata en cayennepeper aan de ui en knoflook toe.

6

Laat het geheel dan 10 minuten koken.

7

Voeg dan de kappertjes, olijven en tonijn toe.

8

Laat het geheel nog 2 minuten koken.

9

Serveer met verse basilicum, lekker ite!

Penne met tonijn in pittige tomatensaus

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie