Pesto pasta

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

300 g Kip
250 g Penne
125 ml Kookroom
10 Cherrytomaten
10 g Pijnboompitten
1 potje Pesto
1 zakje Rucola
Parmazaanse kaas
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook voor de pasta.

2

Snijd de kip in blokjes. (of als je net zo lui als ons bent heb je kip blokjes gekocht, sla deze stap dan over ;) Halveer de cherrytomaten.

3

Doe de pasta in de pan en begin de kip te bakken in een wokpan.

4

Wanneer de kip goudbruin is bak je de pijnboompitten even kort mee. Daarna doe je de pesto en de kookroom bij de kip, meng dit even goed mee.

5

Zodra de pasta nog slechts 1 minuut gekookt moet worden doe je de cherrytomaten erbij.

6

Serveer de pesto pasta met de rucola sla en een beetje parmezaanse kaas erbij!

Lekker ite! :)

Pesto pasta

Genoten van dit recept? :)