Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Zo maak je het
1
Breng water aan de kook voor de pasta.
2
Snijd de kip in blokjes. (of als je net zo lui als ons bent heb je kip blokjes gekocht, sla deze stap dan over ;) Halveer de cherrytomaten.
3
Doe de pasta in de pan en begin de kip te bakken in een wokpan.
4
Wanneer de kip goudbruin is bak je de pijnboompitten even kort mee. Daarna doe je de pesto en de kookroom bij de kip, meng dit even goed mee.
5
Zodra de pasta nog slechts 1 minuut gekookt moet worden doe je de cherrytomaten erbij.
6
Serveer de pesto pasta met de rucola sla en een beetje parmezaanse kaas erbij!
Lekker ite! :)
Genoten van dit recept? :)
Advertentie
Andere lekkere recepten:
Traditionele Spaghetti carbonara zonder roomPanini paesanaGevulde Bavette Rollade low and slow gerookt in de Kamado BBQOeeeh Bavette Rollade op de low and slow methode, onze favoriet! Het is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Dit recept is ontzettend geliefd bij iedereen voor wie we het hebben gemaakt.
De bavette heeft ontzettend veel smaak en door hem te vlinderen en vervolgens gevuld op te rollen krijg je een heerlijke maaltijd. Ik denk dat dit een van mijn best gelukte stukken vlees van de kamado barbecue is!