Pesto risotto met rucola

Porties2 Porties
Rating
Rating
Porties2 Porties

Ingrediënten

1 teentje Knoflook
1 Spaanse peper
1,50 l Runderbouillon
1 Puntpaprika
200 g Risotto rijst
50 g Rucola
10 g Pijnboompitten
1 eetlepel(s) Crème fraîche
3 eetlepel(s) Pesto
20 g Parmezaanse kaas
1 theelepel Chilivlokken

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Pers het teentje knoflook en snijd de rode peper fijn.

2

Verwarm olie in een pan en fruit hierin de knoflook en peper. Bak de risotto rijst kort mee, totdat deze glazig zijn.

3

Voeg vervolgens 1/3 van de bouillon toe. Laat dit al roerend koken tot alle water verdampt is. Voeg vervolgens weer 1/3 van de bouillon toe samen met de paprika.

4

Wanneer het water opnieuw verdampt is, voeg je het laatste deel van de bouillon toe. Controleer of de risotto gaar is, zo niet voeg dan nog een scheut water toe.

5

Doe de pesto, crème fraîche, chilivlokken en parmezaanse kaas door de saus.

6

Schep de risotto op een bord en serveer met de rucola en pijnboompitten. Lekker ite!

Pesto risotto met rucola

Genoten van dit recept? :)

Advertentie