Pesto risotto met rucola

Porties2 Porties
Rating
Rating
Porties2 Porties

Ingrediënten

1 teentje Knoflook
1 Spaanse peper
1,50 l Runderbouillon
1 Puntpaprika
200 g Risotto rijst
50 g Rucola
10 g Pijnboompitten
1 eetlepel(s) Crème fraîche
3 eetlepel(s) Pesto
20 g Parmezaanse kaas
1 theelepel Chilivlokken
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Pers het teentje knoflook en snijd de rode peper fijn.

2

Verwarm olie in een pan en fruit hierin de knoflook en peper. Bak de risotto rijst kort mee, totdat deze glazig zijn.

3

Voeg vervolgens 1/3 van de bouillon toe. Laat dit al roerend koken tot alle water verdampt is. Voeg vervolgens weer 1/3 van de bouillon toe samen met de paprika.

4

Wanneer het water opnieuw verdampt is, voeg je het laatste deel van de bouillon toe. Controleer of de risotto gaar is, zo niet voeg dan nog een scheut water toe.

5

Doe de pesto, crème fraîche, chilivlokken en parmezaanse kaas door de saus.

6

Schep de risotto op een bord en serveer met de rucola en pijnboompitten. Lekker ite!

Pesto risotto met rucola

Genoten van dit recept? :)